17/06/2019 17/06/2019   Καρδίτσα, 27 Μαΐου 2015 Είναι Τετάρτη 27 Μαΐου, σας καλημερίζω με όλη την αγάπη και τον σεβασμό που σας έχω, για να σας πω ότι με τις προσευχές που κάνατε για μένα και η Τιμία Αγία Ζώνη που μου είχατε στείλει πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής μου. Ναι, λοιπόν είμαι έγκυος τρεις εβδομάδες,...
17 Ιουνίου, 2019 - 12:56

“Πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής μου”

Διαδώστε:
“Πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής μου”

 

Καρδίτσα, 27 Μαΐου 2015

Είναι Τετάρτη 27 Μαΐου, σας καλημερίζω με όλη την αγάπη και τον σεβασμό που σας έχω, για να σας πω ότι με τις προσευχές που κάνατε για μένα και η Τιμία Αγία Ζώνη που μου είχατε στείλει πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής μου. Ναι, λοιπόν είμαι έγκυος τρεις εβδομάδες, είμαι στην αρχή ακόμα. Επιτέλους ύστερα από πέντε χρόνια, θα ζήσω κάτι που το ήθελα πολύ εγώ και ο σύζυγος ακόμα περισσότερο. Θέλω να συνεχίσετε τις άγιες προσευχές σας για μένα, να έχω μια ευχάριστη εγκυμοσύνη, να πάνε όλα καλά και δεν με νοιάζει αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Ο Θεός να σας έχει καλά.

Ζ. Κ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων