17/10/2020 17/10/2020 Πριν την Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί απόψε Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, μετά την θ’ ώρα, στην ΙΜΜ Βατοπαιδίου πραγματοποιήθηκε έξοδος των Αγίων λειψάνων του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού στον κυρίως Ναό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ Θεόκλητο και με την παρουσία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ. Τα ιερά...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 17:51

Προς προσκύνηση τα Άγια Λείψανα του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού

Διαδώστε:
Προς προσκύνηση τα Άγια Λείψανα του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού

Πριν την Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί απόψε Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, μετά την θ’ ώρα, στην ΙΜΜ Βατοπαιδίου πραγματοποιήθηκε έξοδος των Αγίων λειψάνων του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού στον κυρίως Ναό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ Θεόκλητο και με την παρουσία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ.

Τα ιερά Λείψανα θα παραμείνουν σε προσκύνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της αγρυπνίας και της Θείας Λειτουργίας, που θα τελεσθεί απόψε στο Βατοπαίδι.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Υπενθυμίζεται ότι η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου χθες το απόγευμα (Παρασκευής 16 Οκτωβρίου) υποδέχθηκε σύμφωνα με την αγιορείτικη παράδοση και τάξη τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο επί τη ευκαιρία των εορτασμών της μνήμης του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού.

Διαβάστε επίσης: Υποδοχή Μητροπολίτου Σταγών στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων