21/06/2021 21/06/2021 Συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον του κόσμου από όλα τα σημεία του χάρτη σχετικά με την πορεία της υγείας του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σήμερα μάλιστα κατόπιν ευλογίας του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για την εορτή του...
21 Ιουνίου, 2021 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 12:25

Προσευχήθηκαν για τον Γέροντα Εφραίμ στο Βουκουρέστι

Διαδώστε:
Προσευχήθηκαν για τον Γέροντα Εφραίμ στο Βουκουρέστι

Συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον του κόσμου από όλα τα σημεία του χάρτη σχετικά με την πορεία της υγείας του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σήμερα μάλιστα κατόπιν ευλογίας του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για την εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου, τελέσθηκε ειδική δέηση από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ για την ταχεία ανάρρωση του Γέροντος Εφραίμ.

Υπενθυμίζεται ότι Ιερά Αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο από τους Αγιοταφίτες Πατέρες και στα Μοναστήρια της Αγίας Γης τελέσθηκε τις πρηγούμενες ημέρες, ενώ ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον Γέροντα.

Την ίδια ώρα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας επικοινώνησε με την αδελφότητα για να εκφράσει την συμπαράστασή του, τονίζοντας ότι προσεύχεται από την πρώτη στιγμή της ασθένειας του Γέροντα για να επιστρέψει σύντομα κοντά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων