19/04/2020 19/04/2020 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, την Μεγάλη Παρασκευή. Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 2.000, με 550 εγγεγραμμένα μέλη που υπήρξαν αρχικά αφού από το κάθε σπίτι παρακολουθούσαν και όλα τα μέλη της οικογένειας. Ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Πεμπτουσίας, ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας...
19 Απριλίου, 2020 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2020 - 21:31

Ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ ξανά στις 2 Μαϊου

Διαδώστε:
Ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ ξανά στις 2 Μαϊου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, την Μεγάλη Παρασκευή. Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 2.000, με 550 εγγεγραμμένα μέλη που υπήρξαν αρχικά αφού από το κάθε σπίτι παρακολουθούσαν και όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Πεμπτουσίας, ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, αποδέχθηκε την πρόσκληση, να απευθύνει λόγο πνευματικό σε αυτή τη Διαδικτυακή Σύναξη και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες.

Η επόμενη σύναξη θα πραγματοποιηθεί 10:00-12:00 στις 2 Μαΐου, πληροφορίες θα βρείτε στη Διαδικτυακή Πύλη «Πεμπτουσία» www.pemptousia.gr και στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» www.orthodoxianewsagency.gr .

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής τους σύντομα

Το 1ο ψηφιακό αυτό Αρχονταρίκι που πραγματοποιήθηκε ήδη,  θα μεταδοθεί την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη στην Πεμπτουσία και με αναδημοσίευση στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  σε τρία μέρη .

Στο πρώτο μέρος ο Γέροντας απευθύνεται στους συμμετέχοντες, ενώ στα άλλα δύο μέρη απαντά σε ερωτήσεις του διαδικτυακού κοινού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων