23/04/2020 23/04/2020 Παρακολουθείστε το Γ΄ Μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι με την συνομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού με τους συμμετέχοντες. Ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Πεμπτουσίας, Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, αποδέχθηκε την πρόσκληση να απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή 17/04/20 και να συνομιλήσει με τους...
23 Απριλίου, 2020 - 8:10

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ (Γ΄ Μέρος)

Διαδώστε:
Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ (Γ΄ Μέρος)

Παρακολουθείστε το Γ΄ Μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι με την συνομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού με τους συμμετέχοντες. Ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Πεμπτουσίας, Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, αποδέχθηκε την πρόσκληση να απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή 17/04/20 και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες.

Η επόμενη σύναξη θα πραγματοποιηθεί, στις 2 Μαΐου 2020 και ώρα 10:00-12:00. Πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα σε σχετική ανακοίνωση στη Διαδικτυακή Πύλη «Πεμπτουσία» www.pemptousia.gr και στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» www.orthodoxianewsagency.gr .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων