22/04/2020 22/04/2020 Παρακολουθείστε το B΄ Μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι με την συνομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού με συμμετέχοντες από Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική, Αυστραλία Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη 2000 ατόμων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή 17/04/20 από τον Άθωνα. Στη σύναξη αυτή πήραν μέρος οικογένειες με...
22 Απριλίου, 2020 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2020 - 10:16

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ (Β΄ Μέρος)

Διαδώστε:
Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ (Β΄ Μέρος)

Παρακολουθείστε το B΄ Μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι με την συνομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού με συμμετέχοντες από Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική, Αυστραλία

Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη 2000 ατόμων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή 17/04/20 από τον Άθωνα. Στη σύναξη αυτή πήραν μέρος οικογένειες με παιδιά, φοιτητές, πνευματικά παιδιά του Γέροντα αλλά και φίλοι της Μονής που δεν κατάφεραν να επισκεφθούν λόγω της πανδημίας το Μοναστήρι και αυτή η σύναξη για όλους ήταν μια μεγάλη Ευλογία. Η σύναξη θα επαναληφθεί λόγω των παρακλήσεων του κόσμου.

Η επόμενη σύναξη, στις 2 Μαΐου 2020 και ώρα 10:00-12:00, πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα σε σχετική ανακοίνωση στη Διαδικτυακή Πύλη «Πεμπτουσία» www.pemptousia.gr και στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» www.orthodoxianewsagency.gr .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων