21/04/2020 21/04/2020 Παρακολουθείστε το Α΄ Μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι στον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό. Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ,  απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη 2000 ατόμων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή 17/04/20 και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες. Στο πρώτο μέρος, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε, την ομιλία του Γέροντα...
21 Απριλίου, 2020 - 8:08
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 8:53

Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό (Α΄ Μέρος)

Διαδώστε:
Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό (Α΄ Μέρος)

Παρακολουθείστε το Α΄ Μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι στον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό.

Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ,  απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη 2000 ατόμων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή 17/04/20 και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες.
Στο πρώτο μέρος, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε, την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού, που απευθύνεται στους συμμετέχοντες, ενώ στα άλλα δύο μέρη (που θα προβληθούν Τετάρτη και Πέμπτη)  θα δείτε τη συζήτηση που ακολούθησε με το διαδικτυακό κοινό.

Η επόμενη σύναξη θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου 2020 και ώρα 10:00-12:00, πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα σε σχετική ανακοίνωση στη Διαδικτυακή Πύλη «Πεμπτουσία» www.pemptousia.gr και στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» www.orthodoxianewsagency.gr .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων