28/06/2024 29/06/2024 Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και νέους από την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και του Αγίου Νικολάου στο Κλουζ-Ναπόκα της Ρουμανίας, διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», η Ψηφιακή Ακαδημία Ευγένιος Βούλγαρης, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 19:30 -21:00 (ώρα Ελλάδος). Ο Γέροντας θα μιλήσει στα Ελληνικά και θα παρέχεται μετάφραση...
28 Ιουνίου, 2024 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2024 - 8:01

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό στις 5 Ιουλίου

Διαδώστε:
Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό στις 5 Ιουλίου

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και νέους από την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και του Αγίου Νικολάου στο Κλουζ-Ναπόκα της Ρουμανίαςδιοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», η Ψηφιακή Ακαδημία Ευγένιος Βούλγαρης, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 19:30 -21:00 (ώρα Ελλάδος).

Ο Γέροντας θα μιλήσει στα Ελληνικά και θα παρέχεται μετάφραση στα Αγγλικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Γεωργιανά και Αραβικά. Μετά την ομιλία θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZAlceysqjIrGtW5HeefoSFYMYcf3g4w7MBF

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Εάν εγγραφείτε δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης https://www.pemptousia.gr/ori-chrisis-pemptousia-gr/ και συμφωνείτε.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

Το Ψηφιακό Αρχονταρίκι θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες μας:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων