23/03/2021 23/03/2021 Εδώ και περίπου μια εβδομάδα άρχισαν οι εμβολιασμοί στο Άγιο Όρος. Έχουν ήδη εμβολιαστεί μοναχοί από την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, την Ιερά Μονή Ιβήρων, την Κουτλουμουσίου, την Σιμωνόπετρα και την Εσφιγμένου. Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη σύναξη στις Καρυές, ώστε να αποφασισθεί αν θα παραταθούν τα μέτρα περιορισμού. Υπενθυμίζεται ότι...
23 Μαρτίου, 2021 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 11:08

Σε εξέλιξη οι εμβολιασμοί στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Σε εξέλιξη οι εμβολιασμοί στο Άγιον Όρος

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα άρχισαν οι εμβολιασμοί στο Άγιο Όρος. Έχουν ήδη εμβολιαστεί μοναχοί από την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, την Ιερά Μονή Ιβήρων, την Κουτλουμουσίου, την Σιμωνόπετρα και την Εσφιγμένου.

Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη σύναξη στις Καρυές, ώστε να αποφασισθεί αν θα παραταθούν τα μέτρα περιορισμού.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Αναπληρωτή Διοικητή του Αγίου Όρους παρατείνεται μέχρι 31 Μαρτίου 2021 η αναστολή όλων των Προσκυνηματικών επισκέψεων και επιβάλλεται η διενέργεια προληπτικών ελέγχων στα λιμάνια εισόδου του Αγίου Όρους σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εισέλθει στον Ιερό Τόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων