29/02/2024 29/02/2024 Πνευματική ομιλία θα παραχωρήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, σήμερα στις 19:30, στο κέντρο Trikkis Palace απέναντι από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα γίνει και η παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ με φαγητό...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 9:36

Σήμερα η ομιλία Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού και η παρουσίαση βιβλίων του Λεμεσού Αθανασίου

Διαδώστε:
Σήμερα η ομιλία Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού και η παρουσίαση βιβλίων του Λεμεσού Αθανασίου

Πνευματική ομιλία θα παραχωρήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, σήμερα στις 19:30, στο κέντρο Trikkis Palace απέναντι από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα γίνει και η παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ με φαγητό και ποτό

Εισιτήρια διατίθενται σε όλες τις ενορίες και στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, στο βιβλιοπωλείο Σήμαντρο και στην Καφετέρια Διέξοδο.

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων