20/04/2021 20/04/2021 Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου σας ενημερώνουμε ότι η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την «3η e-Σύναξη Γέροντος Εφραίμ με Ρωσόφωνους πιστούς» η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου στις 19:30. Ο Γέροντας Εφραίμ θα ομιλήσει για 30-40 λεπτά και μετά θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες. Η συνολική διάρκεια της σύναξης θα είναι 2...
20 Απριλίου, 2021 - 18:04

Σήμερα η Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με Ρωσόφωνους πιστούς

Διαδώστε:
Σήμερα η Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με Ρωσόφωνους πιστούς

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου σας ενημερώνουμε ότι η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την «3η e-Σύναξη Γέροντος Εφραίμ με Ρωσόφωνους πιστούς» η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου στις 19:30.

Ο Γέροντας Εφραίμ θα ομιλήσει για 30-40 λεπτά και μετά θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες. Η συνολική διάρκεια της σύναξης θα είναι 2 ώρες, κατά την οποία θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Ρωσικά, Αγγλικά και Ρουμανικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη ζωντανά στις σελίδες μας :στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ:

www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr ή https://www.youtube.com/user/PemptousiaWebTvστο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: 

www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

και στην επίσημη σελίδα της Ι. Μ. ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στο Facebook:

https://www.facebook.com/VatopediMonastery

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων