10/05/2024 11/05/2024 Σε κλίμα κατάνυξης, σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη και την αγιορείτικη παράδοση, βίωσαν τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση του Κυρίου οι μοναχοί και οι προσκυνητές των Μονών, των Κελλιών και των Σκητών του Αγίου Όρους. Παρακολουθήστε στιγμές από τις ακολουθίες της Μεγάλης Παρασκευής, της Αναστάσεως και έως την Τρίτη της Διακαινησίμου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προεξάρχοντος...
10 Μαΐου, 2024 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2024 - 7:35

Στιγμές από τη Μεγάλη Παρασκευή έως την Τρίτη της Διακαινησίμου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στιγμές από τη Μεγάλη Παρασκευή έως την Τρίτη της Διακαινησίμου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα κατάνυξης, σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη και την αγιορείτικη παράδοση, βίωσαν τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση του Κυρίου οι μοναχοί και οι προσκυνητές των Μονών, των Κελλιών και των Σκητών του Αγίου Όρους.

Παρακολουθήστε στιγμές από τις ακολουθίες της Μεγάλης Παρασκευής, της Αναστάσεως και έως την Τρίτη της Διακαινησίμου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου της Μονής Γέροντος Εφραίμ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων