20/04/2020 20/04/2020 Στη σημερινή λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Άξιον Εστί στις Καρυές συμμετείχαν εκπρόσωποι των ιερών μονών του Αγίου Όρους. Την εικόνα συνόδευαν τα τέσσερα μέλη της Ιεράς Επιστασίας και περίπου εβδομήντα μοναχοί και ιερείς, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Η λιτανεία πέρασε από διάφορα κονάκια (Ιβηρίτικο, Παντοκρατορινό, κ.α.) και κελιά κοντά στις Καρυές, καθώς επίσης...
20 Απριλίου, 2020 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2020 - 22:00

Στιγμιότυπα από τη λιτανεία του Άξιον Εστί

Διαδώστε:
Στιγμιότυπα από τη λιτανεία του Άξιον Εστί

Στη σημερινή λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Άξιον Εστί στις Καρυές συμμετείχαν εκπρόσωποι των ιερών μονών του Αγίου Όρους.

Την εικόνα συνόδευαν τα τέσσερα μέλη της Ιεράς Επιστασίας και περίπου εβδομήντα μοναχοί και ιερείς, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η λιτανεία πέρασε από διάφορα κονάκια (Ιβηρίτικο, Παντοκρατορινό, κ.α.) και κελιά κοντά στις Καρυές, καθώς επίσης και από την μονή Κουτλουμουσίου, πριν επιστρέψει στις Καρυές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων