12/09/2023 12/09/2023 Στο Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ιερούργησε, κατά την μοναστική τάξη, σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο  Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη χθες το απόγευμα στη Μονή κατόπιν πρόσκλησης του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γέροντος Εφραίμ, προκειμένου να συμμετάσχει στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης.  Δείτε αναλυτικά: Υποδοχή του Μητροπολίτη Πειραιώς στην...
12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2023 - 14:28

Στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου ιερούργησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου ιερούργησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

Στο Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ιερούργησε, κατά την μοναστική τάξη, σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο  Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος μετέβη χθες το απόγευμα στη Μονή κατόπιν πρόσκλησης του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γέροντος Εφραίμ, προκειμένου να συμμετάσχει στην πανήγυρη της Αγίας Ζώνης.

Δείτε αναλυτικά: Υποδοχή του Μητροπολίτη Πειραιώς στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η εορτή της Αγίας Ζώνης από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στο Pemptousia FM

Να αναφερθεί ότι το διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» pemptousia.fm θα μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας την ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 19:00 μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου από τις 6:00 έως τις 11:00 θα ακούσετε τις ιερές ακολουθίες και την Θεία Λειτουργία απευθείας από το Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Συντονιστείτε στο pemptousia.fm

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή Θεία Λειτουργία ΕΔΩ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων