29/08/2019 29/08/2019 Φωτογραφία αρχείου Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε σήμερα 29 Αυγούστου, δεύτερη ημέρα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, ο οποίος προχθές, προεξήρχε της Πανήγυρης που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Ιβήρων για την Κοίμηση της Κυρίας Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με την πρέπουσα τιμή από...
29 Αυγούστου, 2019 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 12:36

Στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου ο Μητρ. Λαγκαδά

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου ο Μητρ. Λαγκαδά

Φωτογραφία αρχείου

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε σήμερα 29 Αυγούστου, δεύτερη ημέρα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, ο οποίος προχθές, προεξήρχε της Πανήγυρης που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Ιβήρων για την Κοίμηση της Κυρίας Θεοτόκου.
Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με την πρέπουσα τιμή από τον Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ.
Στη Μονή δε συναντήθηκε και με το Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο ο οποίος ήδη ήταν στη Μονή από ψες το βράδυ και ο οποίος σήμερα τέλεσε τη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων