08/01/2023 08/01/2023 Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος. Αποστολή, Άγιον Όρος: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη δέχθηκε εγκάρδια ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ ενώ ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή ευχών. Χθες η Μεγάλη Δεσποτική εορτή της κατά Σάρκα Γεννήσεως...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 11:44

Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος.

Αποστολή, Άγιον Όρος: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη δέχθηκε εγκάρδια ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ ενώ ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή ευχών.

Χθες η Μεγάλη Δεσποτική εορτή της κατά Σάρκα Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εορτάστηκε με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια στη Μονή Βατοπαιδίου. Των ιερών ακολουθιών προεξήρχε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ. Στα ιερά αναλόγια έψαλλαν Βατοπαιδινοί Πατέρες. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η μοναχική κουρά ενός εκ των δοκίμων της Μονής. Στην πανηγυρική τράπεζα που ακολούθησε αναγνώσθηκε η Πατριαρχική Απόδειξη επί τη εορτή των Χριστουγέννων.

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ: Χριστούγεννα στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων