26/03/2022 28/03/2022 Το Διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία» σε συνεργασία με το TRINITAS TV, διοργανώνουν «Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και το TRINITAS TV», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι (Ώρα Ελλάδος). Στη Διαδικτυακή Σύναξη θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Ρουμανικά, τα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Γεωργιανά, Αραβικά και...
26 Μαρτίου, 2022 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2022 - 18:16

Στις 12:00 η Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και το TRINITAS TV

Διαδώστε:
Στις 12:00 η Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και το TRINITAS TV

Το Διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία» σε συνεργασία με το TRINITAS TV, διοργανώνουν «Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και το TRINITAS TV», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι (Ώρα Ελλάδος).

Στη Διαδικτυακή Σύναξη θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Ρουμανικά, τα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Γεωργιανά, Αραβικά και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ από τις σελίδες μας:

  • και την επίσημη σελίδα της Ι. Μ. ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στο Facebook, όπου θα βρείτε διαθέσιμες τις μεταφράσεις
    https://www.facebook.com/VatopediMonastery

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων