03/11/2020 03/11/2020 Παρακολουθήστε ζωντανά  από το Πρακτορείο Ορθοδοξία, τη σελίδα της Πεμπτουσίας ή τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την 3η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και Ρουμάνους Φοιτητές σήμερα στις 19:30. Η Σύναξη διοργανώνεται από το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ και θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική την Αγγλική και την Ρουμανική...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 13:48

Στις 19:30 η Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με Ρουμάνους φοιτητές

Διαδώστε:
Στις 19:30 η Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με Ρουμάνους φοιτητές

Παρακολουθήστε ζωντανά  από το Πρακτορείο Ορθοδοξία, τη σελίδα της Πεμπτουσίας ή τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την 3η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και Ρουμάνους Φοιτητές σήμερα στις 19:30. Η Σύναξη διοργανώνεται από το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ και θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική την Αγγλική και την Ρουμανική γλώσσα με τη βοήθεια διερμηνέων.

Για την εγγραφή σας στη σύναξη ώστε να έχετε ενεργό ρόλο και τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με τον Γέροντα Εφραίμ:  πατήστε εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων