20/08/2021 20/08/2021 Επίσημη επίσκεψη στο Άγιο Όρος, κατόπιν πρόσκλησης του Πολιτικού Διοικητή Αγίου Όρους, κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, πραγματοποίησε το διήμερο 18-19 Αυγούστου 2021 ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου. Κατά τη διάρκεια αυτής, πραγματοποίησε από κοινού επίσκεψη με τον κ. Μαρτίνο στην Ιερά Επιστασία, όπου και συζητήθηκαν θέματα Ασφάλειας και Τάξης του Αγίου Όρους. Ακόμη, επισκέφθηκαν...
20 Αυγούστου, 2021 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2021 - 9:13

Στο Άγιον Όρος ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Διαδώστε:
Στο Άγιον Όρος ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Επίσημη επίσκεψη στο Άγιο Όρος, κατόπιν πρόσκλησης του Πολιτικού Διοικητή Αγίου Όρους, κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, πραγματοποίησε το διήμερο 18-19 Αυγούστου 2021 ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια αυτής, πραγματοποίησε από κοινού επίσκεψη με τον κ. Μαρτίνο στην Ιερά Επιστασία, όπου και συζητήθηκαν θέματα Ασφάλειας και Τάξης του Αγίου Όρους.

Ακόμη, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Παντοκράτορος, την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου, την Ιερά Μονή Ιβήρων και την Ιερά Μονή Εσφιγμένου στις Καρυές. Τέλος, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και στον Πυροσβεστικό Σταθμό των Καρυών.

Ο κ. Υφυπουργός κατά την επίσκεψή του συνοδευόταν από το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Σκούμα Κωνσταντίνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων