14/02/2020 14/02/2020 Η υπαγωγή του Αγίου Όρους στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura, για την προστασία του οικοσυστήματος, ήταν ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη με εκπροσώπους της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους. Στη συνάντηση συμμετείχαν η γενική γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κα Αλεξάνδρα...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 11:26

Στο επίκεντρο η υπαγωγή του Αγ. Όρους στο δίκτυο Natura

Διαδώστε:
Στο επίκεντρο η υπαγωγή του Αγ. Όρους στο δίκτυο Natura

Η υπαγωγή του Αγίου Όρους στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura, για την προστασία του οικοσυστήματος, ήταν ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη με εκπροσώπους της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η γενική γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κα Αλεξάνδρα Σδούκου και ο γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης και ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος.

Ακόμη, τέθηκαν τα ζητήματα των βιολογικών καθαρισμών, των αντιπυρικών σχεδίων των δασών του Αγίου Όρους και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων, προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των Μονών.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων