01/03/2022 01/03/2022 Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βρίσκεται από χθες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ο οποίος έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Βατοπαιδινό. Σήμερα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη τη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Μονής πλαισιούμενος από Βατοπαιδινούς πατέρες. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Καθηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, καθώς...
01 Μαρτίου, 2022 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2022 - 15:12

Στο Καθολικό της Μονής Βατοπαιδίου ιερούργησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Στο Καθολικό της Μονής Βατοπαιδίου ιερούργησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βρίσκεται από χθες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ο οποίος έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Βατοπαιδινό.

Σήμερα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη τη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Μονής πλαισιούμενος από Βατοπαιδινούς πατέρες.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Καθηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, καθώς και ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων