15/05/2019 15/05/2019 Την Τετάρτη  22 Μαϊου 2019 στις  19.30 μ.μ στο Βιβλιοπωλείο Εν πλώ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου: Άγιον Όρος-Χώρα Ζώντων- Σύγχρονες μορφές της Ορθοδοξίας όπως τις έζησα”, του ιατρού Στέφανου Δημόπουλου. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει βιωματικές αφηγήσεις από καθημερινές στιγμές και περιστατικά ζωής σύγχρονων μορφών του Αγίου Όρους, όπως ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, ο...
15 Μαΐου, 2019 - 12:24

“Σύγχρονες μορφές της Ορθοδοξίας όπως τις έζησα”

Διαδώστε:
“Σύγχρονες μορφές της Ορθοδοξίας όπως τις έζησα”

Την Τετάρτη  22 Μαϊου 2019 στις  19.30 μ.μ στο Βιβλιοπωλείο Εν πλώ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου: Άγιον Όρος-Χώρα Ζώντων- Σύγχρονες μορφές της Ορθοδοξίας όπως τις έζησα”, του ιατρού Στέφανου Δημόπουλου.
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει βιωματικές αφηγήσεις από καθημερινές στιγμές και περιστατικά ζωής σύγχρονων μορφών του Αγίου Όρους, όπως ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, ο Εφραίμ ο Κατουνακιώτης, ο Γέροντας Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης και πολλών άλλων λιγότερο γνωστών αγιορειτών πατέρων. Πνευματικά στιγμιότυπα μιας άλλης βιοτής, που δείχνουν πως οι Άγιοι είναι δίπλα μας, ανάμεσά μας.

Ομιλητές θα είναι:
•Ιερομόναχος Μύρων Σιμωνοπετρίτης
Οικονόμος του Ι.Μετοχίου της Αναλήψεως της Ι.Μ.Σίμωνος Πέτρας στον Βύρωνα Αττικής
•Νίκος Ορφανίδης
Συγγραφέας-εκδότης
•Στέφανος Δημόπουλος
Ιατρός-Αναγνώστης

 

Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες 211 11 98 900-1

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων