23/11/2021 23/11/2021 Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου, η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την «e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρωσόφωνους Πιστούς», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, στις 19:30 ώρα Ελλάδος (20:30 ώρα Μόσχας). Τη Διαδικτυακή Σύναξη θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε από την Ψηφιακή...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 9:03

Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρωσόφωνους πιστούς σήμερα

Διαδώστε:
Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρωσόφωνους πιστούς σήμερα

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Ρωσόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου, η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την «e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρωσόφωνους Πιστούς», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, στις 19:30 ώρα Ελλάδος (20:30 ώρα Μόσχας).

Τη Διαδικτυακή Σύναξη θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας στο www.pemptousia.tv και στις σελίδες μας στο Facebook:

στην Πεμπτουσία: facebook.com/pemptousiagr

στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία»: facebook.com/orthodoxianewsagency

και στην επίσημη σελίδα της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου: facebook.com/VatopediMonastery, όπου θα βρείτε διαθέσιμες τις μεταφράσεις σε πέντε διαφορετικές γλώσσες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων