16/02/2022 16/02/2022 Το Διαδικτυακό Περιοδικό “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ”,  διοργανώνει το “Θεολογικό και Πνευματικό διάλογο με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό, φοιτητές και φίλους της Θεολογικής Σχολής του Αγίου Τύχωνα“, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Παρασκευή  18 Φεβρουαρίου στις 20.00 (Ώρα Ελλάδος).   Τη Διαδικτυακή Σύναξη θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.tv) και θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Ρουμανικά, τα Αγγλικά, τα Ρωσικά,τα Γεωργιανά,...
16 Φεβρουαρίου, 2022 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2022 - 20:31

Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ την Παρασκευή

Διαδώστε:
Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ την Παρασκευή
Το Διαδικτυακό Περιοδικό “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ”,  διοργανώνει το “Θεολογικό και Πνευματικό διάλογο με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό, φοιτητές και φίλους της Θεολογικής Σχολής του Αγίου Τύχωνα“, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Παρασκευή  18 Φεβρουαρίου στις 20.00 (Ώρα Ελλάδος).
 
Τη Διαδικτυακή Σύναξη θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.tvκαι θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Ρουμανικά, τα Αγγλικά, τα Ρωσικά,τα Γεωργιανά, τα Γαλλικά και τα Αραβικά.
 
Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε τη Σύναξη Ζωντανά και στις σελίδες μας:
στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ 
www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” 
και την επίσημη σελίδα της Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου στο Facebook, όπου μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες τις μεταφράσεις

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων