21/12/2021 21/12/2021 Mε τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας (ΤΕΕΣ), Αρχιεπίσκοπο Ερεβάν και Αρμενίας κ. Λεωνίδα, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αγίου Όρους, Γέροντας Μεθόδιος, συνοδευόμενος από τον Ιερομόναχο Αλέξανδρο.  Η συνάντηση του Καθηγουμένου με τον Αρχιεπίσκοπο Λεωνίδα έλαβε χώρα εντός των τειχών του Τμήματος Εξωτερικών...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2021 - 20:19

Συνάντηση του Ηγουμένου της Μονής Χιλανδαρίου με τον αντιπρόεδρο του ΤΕΕΣ

Διαδώστε:
Συνάντηση του Ηγουμένου της Μονής Χιλανδαρίου με τον αντιπρόεδρο του ΤΕΕΣ

Mε τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας (ΤΕΕΣ), Αρχιεπίσκοπο Ερεβάν και Αρμενίας κ. Λεωνίδα, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αγίου Όρους, Γέροντας Μεθόδιος, συνοδευόμενος από τον Ιερομόναχο Αλέξανδρο. 

Η συνάντηση του Καθηγουμένου με τον Αρχιεπίσκοπο Λεωνίδα έλαβε χώρα εντός των τειχών του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Λεωνίδας υποδέχθηκε θερμά τους καλεσμένους, με τους μίλησε για την ιστορία και τα καθήκοντα του συνοδικού Τμήματος.

Από την πλευρά του, ο Γέροντας Μεθόδιος μοιράστηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ερεβάν ιστορίες για τη ζωή στην αγιορειτική Ιερά Μονή Χιλανδαρίου, της οποίας είναι ηγούμενος από το 2010.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων