08/05/2023 08/05/2023 Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2023, με τους εκπροσώπους της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους, οι οποίοι συνοδεύουν στην Αθήνα την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», τον Διοικητή του Αγίου Όρους, Αθανάσιο Μαρτίνο και τον Υποδιοικητή Αρίστο Κασμίρογλου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωτεπιστάτης Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης ευχαρίστησε θερμά...
08 Μαΐου, 2023 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2023 - 20:32

Συνάντηση Τσίπρα με αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους

Διαδώστε:
Συνάντηση Τσίπρα με αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2023, με τους εκπροσώπους της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους, οι οποίοι συνοδεύουν στην Αθήνα την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», τον Διοικητή του Αγίου Όρους, Αθανάσιο Μαρτίνο και τον Υποδιοικητή Αρίστο Κασμίρογλου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωτεπιστάτης Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το έργο που έγινε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Άγιο Όρος, τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Ιερά Κοινότητα το συντομότερο δυνατόν και αναφέρθηκε στο έργο των μονών και των ζητημάτων που τις απασχολούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι το Άγιο Όρος αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της ελληνικής, ευρωπαϊκής και οικουμενικής πολιτιστικής κληρονομιάς και πνευματικής παρακαταθήκης, επισημαίνοντας τη σταθερή και διαχρονική υποστήριξη του στο έργο που επιτελείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με Αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους

Γεύμα Δένδια στους αντιπροσώπους της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους (ΦΩΤΟ)

Με τους εκπροσώπους της Αθωνικής Πολιτείας που κόμισαν το «Άξιον Εστί» συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων