23/05/2023 23/05/2023 Στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας παραχώρησε συνέντευξη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Δημήτρη Αλφιέρη, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως Πειραιώς και του Κώστα Δαντίλη. Η συνέντευξη προβλήθηκε τηλεοπτικά σήμερα στις 2:10 το μεσημέρι στην pemptousiaTv.  Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε για θέματα που αφορούν στους...
23 Μαΐου, 2023 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 14:36

Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας παραχώρησε ο Γέροντας Εφραίμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας παραχώρησε ο Γέροντας Εφραίμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας παραχώρησε συνέντευξη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Δημήτρη Αλφιέρη, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως Πειραιώς και του Κώστα Δαντίλη. Η συνέντευξη προβλήθηκε τηλεοπτικά σήμερα στις 2:10 το μεσημέρι στην pemptousiaTv.

Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε για θέματα που αφορούν στους νέους, την εξομολόγηση, τις σχέσεις, τις ιερές εικόνες και τον μοναχισμό. Απάντησε μάλιστα σε ερωτήματα των ακροατών οι οποίοι κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο και δεσμεύθηκε να επισκεφτεί και πάλι το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Η συνέντευξη μετά το πέρας της προβολής της στο live περιεχόμενο της pemptousiatv θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο στην κατηγορία συνεντεύξεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων