22/04/2019 22/04/2019 Ωφέλιμη ομιλία από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους Αρχιμ. Ελισσαίο με θέμα «τα κλειδιά της μετανοίας» στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χανίων.Την Κυριακή Ε’ Νηστειών 14 Απριλίου 2019 Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την πνευματική ομιλία του Γέροντος Ελισσαίου, τον οποίο προλόγισε ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, και ο οποίος μίλησε για...
22 Απριλίου, 2019 - 18:24

“Τα κλειδιά της μετανοίας”

Διαδώστε:
“Τα κλειδιά της μετανοίας”

Ωφέλιμη ομιλία από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους Αρχιμ. Ελισσαίο με θέμα «τα κλειδιά της μετανοίας» στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χανίων.Την Κυριακή Ε’ Νηστειών 14 Απριλίου 2019 Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την πνευματική ομιλία του Γέροντος Ελισσαίου, τον οποίο προλόγισε ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, και ο οποίος μίλησε για την δύναμη που έχει η μετάνοια στη ζωή του Χριστιανού. Πρότυπο πραγματικής μετανοίας υπήρξε η Οσία Μαρία η Αιγυπτία. Η μετάνοια οδηγεί σε φωτισμό τους Χριστιανούς τόνισε ο Γέροντας Ελλισαίος. Με ευχαριστήριους λόγους ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός ευχαρίστησε τον Γέροντα Ελισσαίο και την ευλογημένη συνοδεία του για την ανάλυση της μετανοίας και ταπείνωσης. Πριν το τέλος οι καλλικέλαδοι Πατέρες της Μονής Σίμωνος Πέτρας έψαλλαν κάποια όμορφα τροπάρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων