24/06/2021 24/06/2021 Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρθολομαίος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη των εορταζόντων σήμερα στο Άγιο Όρος αγίων ενδόξων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του. Κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας τέθηκε προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών τεμάχιο ιερού λειψάνου του...
24 Ιουνίου, 2021 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 21:22

Τα Ονομαστήριά του εόρτασε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήριά του εόρτασε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρθολομαίος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη των εορταζόντων σήμερα στο Άγιο Όρος αγίων ενδόξων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του.

Κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας τέθηκε προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών τεμάχιο ιερού λειψάνου του αγίου Αποστόλου Βαρθολομαίου, που θησαυρίζεται στην μονή. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι Εσφιγμενίτες πατέρες και λοιποί Αγιορείτες.

Ο γέροντας Βαρθολομαίος δέχθηκε ευχές στο αντιπροσωπείο των Καρυών όπου του ευχήθηκαν υγεία, μακροημέρευση, υπομονές και φώτιση παρά Θεού να καθοδηγεί στην οδό της σωτηρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων