16/10/2021 16/10/2021 Στην αγαπημένη του Μικρά Αγία Άννα τελέστηκε χθες, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας κυρού Νικηφόρου, Ιεράρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Στο Άγιο Όρος μετέβη για να συμπροσευχηθεί με τους πατέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνδεόταν με τον μακαριστό, μέσω του Ιεραποστολικού Έργου, που επιτελεί στην...
16 Οκτωβρίου, 2021 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 18:28

Μνημόσυνο του μακαριστού Κινσάσας στο Άγιον Όρος (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Μνημόσυνο του μακαριστού Κινσάσας στο Άγιον Όρος (ΦΩΤΟ)

Στην αγαπημένη του Μικρά Αγία Άννα τελέστηκε χθες, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας κυρού Νικηφόρου, Ιεράρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Στο Άγιο Όρος μετέβη για να συμπροσευχηθεί με τους πατέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνδεόταν με τον μακαριστό, μέσω του Ιεραποστολικού Έργου, που επιτελεί στην Αφρική και ειδικότερα στο Κονγκό η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, όπου έχει χρηματοδοτήσει την ανέγερση και τη λειτουργία ενός Δημοτικού Σχολείου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου και το μνημόσυνο:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων