17/06/2019 17/06/2019 Το τεσσαρακονθήμερον μνημόσυνον του προς Κύριον εκδημήσαντος αοιδίμου Γέροντος Αιμιλιανού Αρχιμανδρίτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας θα τελεσθή ως κάτωθι: Εις μεν την Ιεράν Μονήν Σίμωνος Πέτρας, το εσπέρας της 17ης Ιουνίου, Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, και περί ώραν 4.00 μ.μ. η ιερά επιμνημόσυνος παννυχίς και την επομένην, Τρίτην 18ην Ιουνίου, η επιμνημόσυνος αρχιερατική...
17 Ιουνίου, 2019 - 10:36

Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο μακαριστού Γέροντος Αιμιλιανού Σιμωνοπετρίτου

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο μακαριστού Γέροντος Αιμιλιανού Σιμωνοπετρίτου

Το τεσσαρακονθήμερον μνημόσυνον του προς Κύριον εκδημήσαντος αοιδίμου Γέροντος Αιμιλιανού Αρχιμανδρίτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας θα τελεσθή ως κάτωθι:

Εις μεν την Ιεράν Μονήν Σίμωνος Πέτρας, το εσπέρας της 17ης Ιουνίου, Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, και περί ώραν 4.00 μ.μ. η ιερά επιμνημόσυνος παννυχίς και την επομένην, Τρίτην 18ην Ιουνίου, η επιμνημόσυνος αρχιερατική θ. Λειτουργία (έναρξις: Όρθρου 5.00 π.μ. – θ. Λειτουργίας 7.00 π.μ.),

Εις δε το Ιερόν Μετόχιον της Ορμυλίας, το εσπέρας της 18ης Ιουνίου, Τρίτης του Αγίου Πνεύματος, και περί ώραν 4.00 μ.μ. η ιερά επιμνημόσυνος παννυχίς και την επομένην, Τετάρτην 19ην Ιουνίου η επιμνημόσυνος αρχιερατική θ. Λειτουργία (έναρξις: Όρθρου 7.00 π.μ. – θ. Λειτουργίας 8.30 π.μ.).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων