08/03/2022 08/03/2022 Θαύμα της Παναγίας της Παντάνασσας (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Γέροντα Εφραίμ, τον Απρίλιο-Ιούνιο του 2012 έκανα ακτινοθεραπεία για κακοήθη όγκο στο λάρυγγα. Μετά από ένα χρόνο, όμως, ο όγκος εμφανίστηκε ξανά. Κάνοντας εξετάσεις στο Ραδιολογικό Κέντρο της πόλης Ο., ο διευθυντής του τμήματος είπε: Πρέπει να...
08 Μαρτίου, 2022 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2022 - 12:48

Θαύμα της Παναγίας της Παντάνασσας

Διαδώστε:
Θαύμα της Παναγίας της Παντάνασσας

Θαύμα της Παναγίας της Παντάνασσας (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Γέροντα Εφραίμ,

τον Απρίλιο-Ιούνιο του 2012 έκανα ακτινοθεραπεία για κακοήθη όγκο στο λάρυγγα. Μετά από ένα χρόνο, όμως, ο όγκος εμφανίστηκε ξανά. Κάνοντας εξετάσεις στο Ραδιολογικό Κέντρο της πόλης Ο., ο διευθυντής του τμήματος είπε: Πρέπει να αφαιρεθεί όλος ο λάρυγγας! Υπάρχει μεγάλο οίδημα.

Ήταν Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013.

Στην αυλή του Ιατρικού Κέντρου βρισκόταν το εκκλησάκι του Αγίου Λουκά του Ομολογητού.

Για τέσσερις μέρες προσευχόμουν στην εικόνα της Παναγίας της Παντάνασσας. Δύο φορές εξομολογήθηκα και κοινώνησα. Διάβαζα τους χαιρετισμούς στην Παναγία την Παντάνασσα. Προσευχόμουν και έκλαιγα, έκλαιγα και προσευχόμουν. Ζητούσα από την Παναγία την προστασία Της.

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου Εβδομάδας με εξέτασε ο διευθυντής του τμήματος. Έμεινε κατάπληκτος, γιατί ο όγκος και το οίδημα ελαττώθηκε κατά το ήμισυ. Ως συνήθως, το οίδημα μετά από την ακτινοθεραπεία φεύγει σιγά-σιγά σε 1,5-2 χρόνια. Εδώ ολοφάνερα φαίνεται το θαύμα της Παναγίας.

Το γεγονός αυτό διαπιστώνω ιδιοχείρως.

Διευθυντής Τμήματος του Κρατικού Τεχνικού Πανεπιστημίου του Κ.

Καθηγητής Β.Μ.

6 Δεκεμβρίου 2013

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων