17/12/2021 17/12/2021 Θερμή διαδικτυακή υποδοχή επεφύλαξε ο σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Μεγάλης Βρετανίας στον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό στην διαδικτυακή σύναξη που διοργάνωσε η Πεμπτουσία και μετέδωσε ζωντανά η ψηφιακή πλατφόρμα pemptousiatv την Πέμπτη το βράδυ, η οποία μεταφράστηκε παράλληλα στα αγγλικά, γαλικά, ρουμανικά, γεωργιανά και ρωσικά. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Γέροντα για...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:46

Θερμή ανταπόκριση από το σύλλογο Φίλων Αγίου Όρους Αγγλίας στον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Θερμή ανταπόκριση από το σύλλογο Φίλων Αγίου Όρους Αγγλίας στον Γέροντα Εφραίμ

Θερμή διαδικτυακή υποδοχή επεφύλαξε ο σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Μεγάλης Βρετανίας στον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό στην διαδικτυακή σύναξη που διοργάνωσε η Πεμπτουσία και μετέδωσε ζωντανά η ψηφιακή πλατφόρμα pemptousiatv την Πέμπτη το βράδυ, η οποία μεταφράστηκε παράλληλα στα αγγλικά, γαλικά, ρουμανικά, γεωργιανά και ρωσικά.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Γέροντα για πνευματικά θέματα που τους απασχολούν.

Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου μίλησε για την περίοδο των Χριστουγέννων και για την σημασία που έχει η προετοιμασία των Πιστών για την ημέρα αυτή.

Επίσης αναφέρθηκε στην πνευματική σχέση που έχει η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου με τον σύλλογο Φίλων Αγίου Όρους Μεγάλης Βρετανίας ενώ τόνισε ότι διαμέσου του συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους Μεγάλης Βρετανίας αρκετοί άνθρωποι επισκέφθηκαν το Άγιο Όρος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων