01/07/2023 02/07/2023 Συνέντευξη στην τηλεόραση TVR Cluj ( τιβι αρ Κλουζ ) παραχώρησε ο καθηγούμενος της ΙΜΜ Βατοπαιδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ κατά την επίσκεψή του στην Κλουζ της Ρουμανίας τον περασμένο Ιούνιο. Στην συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε μετά την υποδοχή και την Ιερή Λιτανεία του Τίμιου Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου, ο Αγιορείτης Γέροντας απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου οι...
01 Ιουλίου, 2023 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 8:38

Τηλεοπτική συνέντευξη του Γέροντος Εφραίμ στην Κλουζ της Ρουμανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τηλεοπτική συνέντευξη του Γέροντος Εφραίμ στην Κλουζ της Ρουμανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στην τηλεόραση TVR Cluj ( τιβι αρ Κλουζ ) παραχώρησε ο καθηγούμενος της ΙΜΜ Βατοπαιδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ κατά την επίσκεψή του στην Κλουζ της Ρουμανίας τον περασμένο Ιούνιο.

Στην συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε μετά την υποδοχή και την Ιερή Λιτανεία του Τίμιου Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου, ο Αγιορείτης Γέροντας απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου οι οποίες αφορούσαν την ζωή στο Άγιο Όρος, την πνευματική προκοπή και την αδιάλειπτη προσευχή . Ο Γέροντας μάλιστα αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της προσευχής και της αγάπης στο πρόσωπο του Χριστού.

Δείτε την εκπομπή του Γέροντα Εφραίμ του Βατοπαιδινού:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων