06/04/2021 06/04/2021 Της Σιωπής ο Τόπος είναι ένα έργο εμπνευσμένο από τον βίο του Αγιορείτη Άγιου Ιωσήφ του Ησυχαστή (1897-1959) ο οποίος αγιοκατατάχθηκε πρόσφατα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Της Σιωπής ο Τόπος είναι ο Άθως, το Άγιο Όρος, αυτός ο μεταξύ ουρανού και γης τόπος. Της Σιωπής ο Τόπος είναι ο πρώτος κύκλος ενότητας τραγουδιών και ορχηστρικών θεμάτων...
06 Απριλίου, 2021 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2021 - 12:12

Της Σιωπής ο Τόπος

Διαδώστε:
Της Σιωπής ο Τόπος

Της Σιωπής ο Τόπος είναι ένα έργο εμπνευσμένο από τον βίο του Αγιορείτη Άγιου Ιωσήφ του Ησυχαστή (1897-1959) ο οποίος αγιοκατατάχθηκε πρόσφατα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Της Σιωπής ο Τόπος είναι ο Άθως, το Άγιο Όρος, αυτός ο μεταξύ ουρανού και γης τόπος.

Της Σιωπής ο Τόπος είναι ο πρώτος κύκλος ενότητας τραγουδιών και ορχηστρικών θεμάτων από το μουσικό έργο του Ανδρέα Κατσιγιάννη, με τον κεντρικό τίτλο Μεγάλες Ώρες.
Κυκλοφορεί σε CD από την Minos Emi, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και συλλεκτική έκδοση LP Βινυλίου

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου,
Ελένη Φωτάκη,
Αλέξανδρος Φωτεινός
και ένα ποίημα του Φρίντριχ Νίτσε

Ερμηνεύουν: Γιώργος Νταλάρας, Jonathan Jackson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων