17/04/2023 17/04/2023 Ομιλίες του Γέροντος Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου από το Συνοδικό της Μονής μετά το πέρας του Εσπερινού της Αγάπης κατά την διάρκεια του εορταστικού κεράσματος. Ο Γέρων Εφραίμ και ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκαν στο γεγονός και το μυστήριο της Αναστάσεως του Κυρίου. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε...
17 Απριλίου, 2023 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2023 - 20:11

Το μυστήριο της Αναστάσεως: Η θέα του Θεού μέσω της Ασκήσεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Το μυστήριο της Αναστάσεως: Η θέα του Θεού μέσω της Ασκήσεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλίες του Γέροντος ΕφραίμΚαθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου από το Συνοδικό της Μονής μετά το πέρας του Εσπερινού της Αγάπης κατά την διάρκεια του εορταστικού κεράσματος.

Ο Γέρων Εφραίμ και ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκαν στο γεγονός και το μυστήριο της Αναστάσεως του Κυρίου. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε ειδικότερα στην θέα του Θεού μέσω της ασκήσεως και πνευματικής ζωής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων