17/04/2020 17/04/2020 Επισυνάπτουμε το Πασχαλινό μήνυμα 2020 του Γέροντος Αλεξίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος Αγίου Όρους, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: “Το φετινό Πάσχα έχει κάποια ιδιαιτερότητα, όχι προς τα θαυμαστά της Πίστεως μας γεγονότα, αλλά η απρόσμενη πανδημία του Κορωνοϊού ανέτρεψε την καθιερωμένη τάξη της Εκκλησίας και της κοινωνίας εν γένει, για λόγους ασφαλείας της υγείας...
17 Απριλίου, 2020 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2020 - 16:41

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Ξενοφώντος

Διαδώστε:
Το Πασχαλινό Μήνυμα του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Ξενοφώντος

Επισυνάπτουμε το Πασχαλινό μήνυμα 2020 του Γέροντος Αλεξίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος Αγίου Όρους, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: “Το φετινό Πάσχα έχει κάποια ιδιαιτερότητα, όχι προς τα θαυμαστά της Πίστεως μας γεγονότα, αλλά η απρόσμενη πανδημία του Κορωνοϊού ανέτρεψε την καθιερωμένη τάξη της Εκκλησίας και της κοινωνίας εν γένει, για λόγους ασφαλείας της υγείας όλων μας”.

Σε άλλο σημείο, ο Γέροντας Αλέξιος δίνει ελπίδα και κουράγιο προς το ευσεβές πλήρωμα: “Θα παρέλθει η οργή της πανδημίας και θα εύρουμε τους κανονικούς μας ρυθμούς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων