28/03/2020 29/03/2020 Ιερά Αγρυπνία ετελέσθη κατά την 27η-28η Μαρτίου 2020 στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, όπως και σε όλες τις Ιερές αγιορείτικες Μονές με σκοπό και προσευχητικό αίτημα προς τον Πανάγαθο Θεόν και την Υπεραγία Θεοτόκο και Έφορο του Άθωνα, την απαλλαγή της χώρας μας αλλά και ολοκλήρου του κόσμου από την απειλή της εξαπλώσεως...
28 Μαρτίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2020 - 9:56

Το Βατοπαίδι παρακάλεσε την Παναγία για την πανδημία

Διαδώστε:
Το Βατοπαίδι παρακάλεσε την Παναγία για την πανδημία

Ιερά Αγρυπνία ετελέσθη κατά την 27η-28η Μαρτίου 2020 στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, όπως και σε όλες τις Ιερές αγιορείτικες Μονές με σκοπό και προσευχητικό αίτημα προς τον Πανάγαθο Θεόν και την Υπεραγία Θεοτόκο και Έφορο του Άθωνα, την απαλλαγή της χώρας μας αλλά και ολοκλήρου του κόσμου από την απειλή της εξαπλώσεως του ιού του κοροναϊού.

Της Ιεράς Αγρυπνίας και τελικώς της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. π. Εφραίμ, καθώς η πολυπληθής βατοπαιδινή συνοδία προσευχόνταν με ένταση και παρίσταντο καθόλη τη διάρκεια της νυχτός έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων