21/04/2021 21/04/2021 Τρεις επιστολές του γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη, μία εκ των οποίων έλαβε κατά το διάστημα στο οποίο βρισκόταν έγκλειστος στη φυλακή, διάβασε κατά τη χθεσινή 3η σύναξη με ρωσόφωνους πιστούς ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου γέροντας Εφραίμ! Οι επιστολές διαβάστηκαν προς ωφέλεια των πιστών! Ειδικά, δε η μία δείχνει τις εγκάρδιες προσπάθειες του...
21 Απριλίου, 2021 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2021 - 15:22

Τρεις επιστολές του γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας στον γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό

Διαδώστε:
Τρεις επιστολές του γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας στον γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό

Τρεις επιστολές του γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη, μία εκ των οποίων έλαβε κατά το διάστημα στο οποίο βρισκόταν έγκλειστος στη φυλακή, διάβασε κατά τη χθεσινή 3η σύναξη με ρωσόφωνους πιστούς ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου γέροντας Εφραίμ!

Οι επιστολές διαβάστηκαν προς ωφέλεια των πιστών! Ειδικά, δε η μία δείχνει τις εγκάρδιες προσπάθειες του γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας να εμψυχώσει και να ενθαρρύνει τον γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό σε ένα πολύ δύσκολο διάστημα της ζωής του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων