21/02/2022 21/02/2022 Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζοντας την σειρά Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση εξέδωσε τον Παρακλητικό κανόνα της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας, τον οποίο ψάλλει χορός των Βατοπαιδινών Πατέρων. Το κείμενο της παράκλησης είναι ποίημα των πατέρων της Μονής και ψάλλεται κατά την αγιορειτική προφορική παράδοση. Η έκδοση διατίθεται σε μορφή ψηφιακής κάρτας USB και...
21 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2022 - 14:53

Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση – Παρακλητικός Κανών Παναγίας Παραμυθίας

Διαδώστε:
Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση – Παρακλητικός Κανών Παναγίας Παραμυθίας

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζοντας την σειρά Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση εξέδωσε τον Παρακλητικό κανόνα της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας, τον οποίο ψάλλει χορός των Βατοπαιδινών Πατέρων.

Το κείμενο της παράκλησης είναι ποίημα των πατέρων της Μονής και ψάλλεται κατά την αγιορειτική προφορική παράδοση.

Η έκδοση διατίθεται σε μορφή ψηφιακής κάρτας USB και ψηφιακού δίσκου CD.

Στην έκδοση της ψηφιακής κάρτας, η ΙΜΜΒ, κάνοντας καλή χρήση της τεχνολογίας, προσφέρει και τα αρχεία των ηχογραφήσεων, έτσι ώστε και οι ενασχολούμενοι να μπορούν να εντρυφούν στα επισυναπτόμενα μέλη μέσω της οπτικοποίησης των μουσικών αρχείων, ως ένα μέσο σπουδής τους.

 

Για την ψηφιακή κάρτα δείτε εδώ

Για τον ψηφιακό δίσκο δείτε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων