18/10/2021 18/10/2021 ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – Τελέστηκε τη Δευτέρα το πρωί η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Tης Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Συλλειτούργησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Αμαθούντος κ. Νικόλαος και Λήδρας κ. Επιφάνιος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μαχαιρά, καθώς και οι Πανοσιολογιώτατοι Καθηγούμενοι Αρχιμανδρίτης Παΐσιος...
18 Οκτωβρίου, 2021 - 21:33

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Η Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Η Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – Τελέστηκε τη Δευτέρα το πρωί η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Tης Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Συλλειτούργησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Αμαθούντος κ. Νικόλαος και Λήδρας κ. Επιφάνιος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μαχαιρά, καθώς και οι Πανοσιολογιώτατοι Καθηγούμενοι Αρχιμανδρίτης Παΐσιος της Ιεράς Μονής Τίμιου Προδρόμου Μέσα Ποταμού , Αρχιμανδρίτης Γεννάδιος της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχάηλ στο Μονάγρι, Αρχιμανδρίτης Νείλος της Ιεράς Μονής Συμβούλου Χριστού, Βατοπαιδινοί Πατέρες, ιερείς, ιερομόναχους και διάκονοι.

Τον δεξιό χορό των αναλογίων πλαισίωσαν ο Γέροντας Δαμασκηνός από τη Νέα Σκήτη και η συνοδεία του και τον αριστερό χορό οι Βατοπαιδινοί Πατέρες και ο Μουσικοδιδάσκαλος κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων