15/07/2022 15/07/2022 Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Άνω Θρώσκω – Ηθοποιός Σημαίνει Φως Εσπερινόν” του Μάρκου Λεζέ, ο οποίος μεταφέρει στους αναγνώστες το δικό του πνευματικό ταξίδι στο Άγιο Όρος. Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ξεκίνησε ως απλή επίσκεψη στο Περιβόλι της Παναγιάς και εξελίχθηκε σε μία αναζήτηση ζωής και βαθύτερης πίστης. Με πνευματικό οδηγό έναν ασκητή που μπορούσε...
15 Ιουλίου, 2022 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2022 - 16:59

Βιβλίο: “Άνω Θρώσκω – Ηθοποιός Σημαίνει Φως Εσπερινόν” του Μάρκου Λεζέ

Διαδώστε:
Βιβλίο: “Άνω Θρώσκω – Ηθοποιός Σημαίνει Φως Εσπερινόν” του Μάρκου Λεζέ

Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Άνω Θρώσκω – Ηθοποιός Σημαίνει Φως Εσπερινόν” του Μάρκου Λεζέ, ο οποίος μεταφέρει στους αναγνώστες το δικό του πνευματικό ταξίδι στο Άγιο Όρος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ξεκίνησε ως απλή επίσκεψη στο Περιβόλι της Παναγιάς και εξελίχθηκε σε μία αναζήτηση ζωής και βαθύτερης πίστης. Με πνευματικό οδηγό έναν ασκητή που μπορούσε να βλέπει τα πάντα με τα μάτια της ψυχής, ο Μάρκος Λεζές έζησε τη δική του Αποκάλυψη στο Άγιον Όρος.

Η ανάλυση του Πάτερ Ημών από τον άγιο ασκητή προς τον ηθοποιό είναι ένας ανεκτίμητος πλούτος πνευματικής γνώσης. Μόνο επισκεπτόμενος το Άγιον Όρος, θα μπορούσε κάποιος να τον αποκτήσει και να τον κοινωνήσει.

Ο Μάρκος Λεζές ήταν εκεί και μεταφέρει στους αναγνώστες του ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ, το δικό του πνευματικό ταξίδι, μέσα από καταγεγραμμένες συζητήσεις και γεγονότα, που άλλαξαν τον ίδιο ως άνθρωπο. Θάνος Τσάμπρας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Μάρκος Λεζές γεννήθηκε το 1950 στο Κιάτο Κορινθίας. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Γρηγόρη Βαφιά. Ηθοποιός, θιασάρχης και σκηνοθέτης, έχει συνεργαστεί στο θέατρο και την τηλεόραση με πολλούς σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Τσάκωνας κ.α.

Έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο αλλά και με το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Αμαρουσίου, όπου ανέβασε πολλά έργα, ένα εκ των οποίων βραβεύτηκε με πρώτο βραβείο και παίχτηκε στη Γαλλία.

Περιεχόμενα:

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ
Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ
ΑΓΙΑΣΘΗΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ
ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ
ΩΣ ΕΝ ΟΥΡΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΗΜΩΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ
ΚΑΙ ΑΦΕΣ ΗΜΙΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΗΜΑΤΑ ΗΜΩΝ
ΤΟ ΘΑΥΜΑ
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ

Για παραγγελίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων