17/11/2021 17/11/2021 Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, συνεχίζοντας τη σειρά «Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση» επέλεξε, στον αριθμό 3, να περιληφθούν ύμνοι από τη Θεία Λειτουργία Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Πρόκειται για ζωντανή ηχογράφηση, όπου ψάλλει ο χορός των Βατοπαιδινών Πατέρων. Η παρούσα έκδοση πραγματοποιήθηκε εξ αφορμής του εορτασμού των 1600 χρόνων από την κοιμήση του Αγίου Ιωάννου του...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2021 - 12:43

Η Θεία Λειτουργία Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση -3-)

Διαδώστε:
Η Θεία Λειτουργία Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση -3-)

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, συνεχίζοντας τη σειρά «Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση» επέλεξε, στον αριθμό 3, να περιληφθούν ύμνοι από τη Θεία Λειτουργία Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Πρόκειται για ζωντανή ηχογράφηση, όπου ψάλλει ο χορός των Βατοπαιδινών Πατέρων. Η παρούσα έκδοση πραγματοποιήθηκε εξ αφορμής του εορτασμού των 1600 χρόνων από την κοιμήση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, που συμπληρώθηκαν το 2007.

Η ΙΜΜΒ, κάνοντας καλή χρήση της τεχνολογίας, προσφέρει τα αρχεία των ηχογραφήσεων σε ψηφιακή κάρτα (USB), έτσι ώστε και οι ενασχολούμενοι να μπορούν να εντρυφούν στα επισυναπτόμενα μέλη μέσω της οπτικοποίησης των μουσικών αρχείων, ως ένα μέσο σπουδής τους.

Πατήστε εδώ για πληροφορίες και παραγγελίες.

Youtube: https://bit.ly/3sissjC

Spotify: https://spoti.fi/3m02kbR

Applemusic: https://apple.co/3Ayskzg

Amazon music: https://amzn.to/3AFdvee

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων