14/04/2021 14/04/2021 “Καινοτομία και Παράδοση” είναι ο τίτλος του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ Γεώργιου Μαντζαρίδη το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Όπως αναφέρεται στον πρόλογο της έκδοσης του βιβλίου: “Όσο και αν αλλάζουν κοινωνικά, οικονομικά και πολιτισμικά οι καιροί, ο άνθρωπος παραμένει ουσιαστικά ο ίδιος με αμαυρωμένο το...
14 Απριλίου, 2021 - 11:50

Βιβλίο: “Καινοτομία και Παράδοση”

Διαδώστε:
Βιβλίο: “Καινοτομία και Παράδοση”

“Καινοτομία και Παράδοση” είναι ο τίτλος του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ Γεώργιου Μαντζαρίδη το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Όπως αναφέρεται στον πρόλογο της έκδοσης του βιβλίου: “Όσο και αν αλλάζουν κοινωνικά, οικονομικά και πολιτισμικά οι καιροί, ο άνθρωπος παραμένει ουσιαστικά ο ίδιος με αμαυρωμένο το κατ’ εικόνα. Ο άνθρωπος που δεν έχει αυτοπροσδιορισθεί θετικά ενώπιον του δημιουργού και σωτήρα Θεού χάνει την γραμμή πλεύσης, αποπροσανατολίζεται και βαδίζει αλλότριες και επικίνδυνες οδούς. Και για αυτόν ισχύει τελικά αυτό που αναφέρει ο Ψαλμωδός, «άνθρωπος εν τιμή ων ου συνήκεν παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσιν τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς» (Ψαλ. 48,13).”

Για παραγγελίες πατήστε εδώ

Η έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη στο iTune  και στο Amazon

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων