30/11/2021 30/11/2021 Από τις εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κυκλοφορεί το βιβλίο του Ομοτίμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Γεώργιου Μαντζαρίδη, με τίτλο: “Οδοιπορικό Θεολογικής Ανθρωπολογικής”. Όπως σημειώνεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου: “Η θεολογική ανθρωπολογία του Χριστιανισμού έχει άκρως δυναμικό χαρακτήρα. Η προοπτική της είναι απεριόριστη. Δεν εκτείνεται μόνο στο επίπεδο του κτιστού, αλλά ανοίγεται...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 11:02

Βιβλίο: Οδοιπορικό Θεολογικής Ανθρωπολογίας

Διαδώστε:
Βιβλίο: Οδοιπορικό Θεολογικής Ανθρωπολογίας

Από τις εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κυκλοφορεί το βιβλίο του Ομοτίμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Γεώργιου Μαντζαρίδη, με τίτλο: “Οδοιπορικό Θεολογικής Ανθρωπολογικής”.

Όπως σημειώνεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου: “Η θεολογική ανθρωπολογία του Χριστιανισμού έχει άκρως δυναμικό χαρακτήρα. Η προοπτική της είναι απεριόριστη. Δεν εκτείνεται μόνο στο επίπεδο του κτιστού, αλλά ανοίγεται και στο άκτιστο, όπου βρίσκεται και η ολοκλήρωσή της. Η μεγαλειώδης αυτή προοπτική προσφέρεται ως δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο”.

Για να παραγγείλετε το βιβλίο πατήστε ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων