18/06/2021 18/06/2021 Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου το βιβλίο «Περί συντελείας και Αντιχρίστου» του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού. Αν και πάντοτε το εσχατολογικό στοιχείο της θείας Αποκαλύψεως εκφραζόταν και στο τελευταίο άρθρο του Συμβόλου της Πίστεώς μας, στην σημερινή όμως θορυβώδη και τεχνοκρατική μας γενεά απασχολεί γενικώτερα, λόγω των σημείων των καιρών που φανερώνουν ότι...
18 Ιουνίου, 2021 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 13:44

Βιβλίο: Περί συντελείας και Αντιχρίστου

Διαδώστε:
Βιβλίο: Περί συντελείας και Αντιχρίστου

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου το βιβλίο «Περί συντελείας και Αντιχρίστου» του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού.

Αν και πάντοτε το εσχατολογικό στοιχείο της θείας Αποκαλύψεως εκφραζόταν και στο τελευταίο άρθρο του Συμβόλου της Πίστεώς μας, στην σημερινή όμως θορυβώδη και τεχνοκρατική μας γενεά απασχολεί γενικώτερα, λόγω των σημείων των καιρών που φανερώνουν ότι πλησιάζει η βασιλεία του Θεού. Τα σημεία της Δευτέρας του Χριστού μας Παρουσίας άρχισαν να γίνωνται φανερά από τις αποκαλυπτικές απαντήσεις του Κυρίου μας στις ερωτήσεις των μαθητών Του.

(Από την εισαγωγή του βιβλίου)

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, πατήστε ΕΔΩ

Η έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη στο iTunes και στο Amazon

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων