13/05/2021 14/05/2021 Βραβεύθηκαν τα δύο εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στον Διεθνή Διαγωνισμό BERLIN GOOA 2021 στο Βερολίνο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς και εγκυρέστερους διαγωνισμούς παγκοσμίως. Μία οικογένεια Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων συνεχίζει να εκπλήσσει τον κόσμο με την ξεχωριστή και ντελικάτη γεύση τους, γεμάτη με τα αρώματα της αγαπημένης ελληνικής γης! Δύο εξ αυτών δημιουργήθηκαν...
13 Μαΐου, 2021 - 21:23
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2021 - 13:40

Βραβεύθηκε το ελαιόλαδο της ΙΜΜ Βατοπαιδίου στο Βερολίνο

Διαδώστε:
Βραβεύθηκε το ελαιόλαδο της ΙΜΜ Βατοπαιδίου στο Βερολίνο

Βραβεύθηκαν τα δύο εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στον Διεθνή Διαγωνισμό BERLIN GOOA 2021 στο Βερολίνο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς και εγκυρέστερους διαγωνισμούς παγκοσμίως.

Μία οικογένεια Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων συνεχίζει να εκπλήσσει τον κόσμο με την ξεχωριστή και ντελικάτη γεύση τους, γεμάτη με τα αρώματα της αγαπημένης ελληνικής γης! Δύο εξ αυτών δημιουργήθηκαν στα ελαιοτριβεία της Μονής Βατοπαιδίου από τους μοναστηριακούς της ελαιώνες υπό την επίβλεψη των μοναχών.

Αυτά είναι τα εξής:

ELEONAS VATOPEDIOU Bio

–        Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, επιλεγμένο μόνο από Μοναστηριακούς ελαιώνες, σύμφωνα με τις καλλιεργητικές πρακτικές της Μονής Βατοπεδίου.

🥇 ELEONAS Monastic

–        Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας, υπό την αιγίδα και την επίβλεψη των μοναχών της ΙΜΜ Βατοπεδίου και από τις καλύτερες ποικιλίες επιλεγμένες από τους ίδιους.

Συνολικά η OLIX OIL απέσπασε εννέα νέα Χρυσά Βραβεία Ποιότητας  στον Διεθνή Διαγωνισμό BERLIN GOOA 2021 στο Βερολίνο.

Τα αποτελέσματα Διεθνούς Διαγωνισμού Ιερουσαλήμ BERLIN GOOA 2021:

 🥇 NATÉ Premium – Authentic Taste

–        Premium Exclusive Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο άριστης ποιότητας, από διαλεχτή Κορωνέικη ποικιλίασε ένα κομψό και ιδιαίτερο μπουκάλι

🥇 NATÉ Pure Health – EVOO with high Polyphenolic content

–        Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε

🥇 NATÉ Manaki

–        Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο , από την εξαιρετική και διαλεχτή ποικιλία Μανάκι

🥇 NATÉ Koroneiki

–        Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο άριστης ποιότητας, από διαλεχτή Κορωνέικη ποικιλία

🥇 NATÉ Signature Blend (Koroneiki – Manaki)

–        Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με ένα συνδυασμό των δύο καλύτερων ελληνικών ποικιλιών

🥇 KORONEIKI Premium

–        Πολυβραβευμένο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, κορωνέικης ποικιλίας

🥇 LADELIA Premium

–         Πολυβραβευμένο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, κορωνέικης ποικιλίας

🥇 ELEONAS VATOPEDIOU Bio

–        Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, επιλεγμένο μόνο από Μοναστηριακούς ελαιώνες, σύμφωνα με τις καλλιεργητικές πρακτικές της Μονής Βατοπεδίου.

🥇 ELEONAS Monastic

–        Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας, υπό την αιγίδα και την επίβλεψη των μοναχών της ΙΜΜ Βατοπεδίου και από τις καλύτερες ποικιλίες επιλεγμένες από τους ίδιους.

 

 

 

 

Η επιλεγμένη ομάδα συνεργατών ακολουθώντας την παράδοση που κληρονόμησε από τις προηγούμενες γενιές, ξεκινά την παραγωγή λίγες ώρες από τη στιγμή της ελαιοσυγκομιδής, σε χαμηλή θερμοκρασία και με ελάχιστη χρήση νερού. Παρόλο που η συγκεκριμένη διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη ποσότητα παραγωγής και υψηλότερο κόστος, διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του ελαιόλαδου καθώς παραμένει πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, διατηρώντας άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η «εξαγωγή ή έκθλιψη εν ψυχρώ» επιτρέπει τη χαμηλή οξύτητα των ελαιόλαδων, μιας από τις πιο βασικότερες ιδιότητες του ελαιόλαδου.

Στον Διεθνή Διαγωνισμό BERLIN GOOA 2021, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, συμμετείχαν περισσότερα από 764 Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα από 22 χώρες, με ένα πάνελ από καταξιωμένους κριτές και δοκιμαστές να συγκρίνουν Ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο. Το Berlin GOOA (Berlin Global Olive Oil Awards), ενσωματώνει μια πολυετή συλλογική γνώση και την εμπειρογνωμοσύνη υψηλού προφίλ επιστημόνων, πρωτοπόρων τεχνολογίας τροφίμων και επιχειρηματικών φορέων, θέτοντας τα πρότυπα για έναν αξιόπιστο, διαφανή και καταξιωμένο παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδου.

Η Olix Oil International είναι μια κορυφαία εταιρεία που παράγει, τυποποιεί και εμπορεύεται αγνό, Eξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας καθώς και άλλα premium προϊόντα τροφίμων σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ελέγχου σε όλα τα στάδια παραγωγής. Όλα τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή μας συνδυάζουν αρμονικά τρία σημαντικά χαρακτηριστικά: υπέροχη γεύση, εξαιρετική ποιότητα, πλούσια ποικιλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων