24/12/2021 24/12/2021 Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζοντας την σειρά Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση επέλεξε, στον αριθμό 14, να περιληφθούν ύμνοι από την εορτή των Χριστουγέννων. Η μουσική επένδυση των ύμνων της ακολουθίας είναι τονισμένη «καθ’ ον τρόπον ψάλλονται εν ταίςιεραίςΑγρυπνίαις, κατά το Αγιώνυμόν όρος του Άθωνος». Τα περισσότερα μέλη της παρούσας ηχογράφησης έχουν τονισθεί «παρά του εν...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2021 - 13:57

Ύμνοι Χριστουγέννων από τη σειρά Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση

Διαδώστε:
Ύμνοι Χριστουγέννων από τη σειρά Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζοντας την σειρά Βατοπαιδινή Ψαλτική Παράδοση επέλεξε, στον αριθμό 14, να περιληφθούν ύμνοι από την εορτή των Χριστουγέννων.

Η μουσική επένδυση των ύμνων της ακολουθίας είναι τονισμένη «καθ’ ον τρόπον ψάλλονται εν ταίςιεραίςΑγρυπνίαις, κατά το Αγιώνυμόν όρος του Άθωνος». Τα περισσότερα μέλη της παρούσας ηχογράφησης έχουν τονισθεί «παρά του εν μοναχοίς ελαχίστου Ματθαίου μουσικοδιδασκάλουΒατοπαιδινού του Εφεσίου», του μοναχού Σπυρίδωνος Βατοπαιδινού και του Γέροντος Ρωμανού του Βατοπαιδινού και αποδίδονται από τον Χορό των Βατοπαιδινών πατέρων.

Η ΙΜΜΒ, κάνοντας καλή χρήση της τεχνολογίας, προσφέρει τα αρχεία των ηχογραφήσεων σε ψηφιακή κάρτα (USB), έτσι ώστε και οι ενασχολούμενοι να μπορούν να εντρυφούν στα επισυναπτόμενα μέλη μέσω της οπτικοποίησης των μουσικών αρχείων, ως ένα μέσο σπουδής τους.

Μπορείτε να κάνετε παραγγελία το usb εδώ: https://bit.ly/3Di37tC

Βρείτε το στα ψηφιακά καταστήματα εδώ: https://orcd.co/ymnoixristougennon

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων