16/10/2023 17/10/2023  Άγιον Όρος Ραφαήλ Γεωργιάδης Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός κατόπιν πρόσκλησης του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γέροντος Εφραίμ για να προεξάρχει στην πανήγυρη του Αγίου Ευδοκίμου. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και την συνοδεία του υποδέχθηκε στην είσοδο της Ιεράς Μονής...
16 Οκτωβρίου, 2023 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2023 - 0:14

Υποδοχή Μητροπολίτου Αιτωλίας Δαμασκηνού στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Υποδοχή Μητροπολίτου Αιτωλίας Δαμασκηνού στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

 Άγιον Όρος Ραφαήλ Γεωργιάδης

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός κατόπιν πρόσκλησης του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γέροντος Εφραίμ για να προεξάρχει στην πανήγυρη του Αγίου Ευδοκίμου.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και την συνοδεία του υποδέχθηκε στην είσοδο της Ιεράς Μονής ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ και η Βατοπαιδινή Αδελφότητα.

Στην συνέχεια με πομπή μετέβησαν στο Καθολικό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε επίσημη Δοξολογία.

Λίγο πριν την απόλυση αντηλλάγησαν λόγοι και αναμνηστικά δώρα μεταξύ του Γέροντος Εφραίμ και του Μητροπολίτου Αιτωλίας εις ανάμνηση της πρώτης επισκέψεως του κ.Δαμασκηνού ως Επισκόπου στην Αθωνική Πολιτεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων