23/07/2023 25/07/2023 Yποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνας, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Άγιον Όρος και στην Μονή για προσκύνημα, και την βατοπαιδινή αδελφότητα επί τη εορτή της Συνάξεως των Βατοπαιδινών Αγίων.   Ο Σεβασμιώτατος...
23 Ιουλίου, 2023 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2023 - 0:27

Υποδοχή Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερωνύμου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (BINTEO)

Διαδώστε:
Υποδοχή Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερωνύμου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (BINTEO)

Yποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνας, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Άγιον Όρος και στην Μονή για προσκύνημα, και την βατοπαιδινή αδελφότητα επί τη εορτή της Συνάξεως των Βατοπαιδινών Αγίων.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προσήλθε στη Μονή προσκεκλημένος του Γέροντος Εφραίμ και της Αδελφότητος για να προεξάρχει της πανηγύρεως της Συνάξεως των Βατοπαιδινών Αγίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων